Για εμάς, η τελειότητα δεν είναι μια στιγμιαία επιτυχία ή κάτι που καταφέραμε να αγγίξουμε. Είναι η καθημερινότητα μας. Είναι η ρουτίνα μας.

Ρουτίνα Τελειότητας.

head01-1024x179.png

Η εταιρεία Λαΐνας Δημήτριος ΑΕ είναι η 2η γενιά τυπογράφων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα με ήθος και συνέπεια σε Διεθνές επίπεδο.

Το πάλαι ποτέ κλασσικό τυπογραφείο που ιδρύθηκε το 1980 από τον Νικόλαο Λαΐνα, μετεξελίχθηκε σε μια σύγχρονη εκτυπωτική μονάδα, με συνεχή και δυναμική παρουσία στην αγορά για πάνω από μισό αιώνα, αλλά και εξαγωγική δραστηριότητα σε 16 κράτη.

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μας η Λαΐνας Δημήτριος ΑΕ δημιούργησε και το promo.lainasprinting.gr μέσω του οποίο ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει real sampling με το λογότυπό του χιλιάδες προϊόντα και να στείλει το αίτημα ή την παραγγελία του on line για την ποσότητα που επιθυμεί.

Στο promo.lainasprinting.gr υπάρχουν πολλές κατηγορίες προϊόντων με τιμές, έτσι ώστε ο πελάτης γρήγορα και δίχως τεχνικές γνώσεις μπορεί να έχει μία ενδεικτική εικόνα (και όχι πιστή απεικόνιση) του τελικού προϊόντος με το αντίστοιχο είδος εκτύπωσης που θα επιλέξει (επιτόπου διαμόρωση εικόνας και τιμής).

Τα χαρακτηριστικά τα οποία αναγνωρίζουν οι πελάτες που μας εμπιστεύονται, χτίζοντας μακρόχρονες σχέσεις μαζί μας, είναι η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία, η ευελιξία, αλλά και η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων, ώστε να είμαστε ένα βήμα μπροστά κάθε φορά, προλαμβάνοντας καταστάσεις και παρέχοντας νέες ιδέες, τεχνικές και εξατομικευμένες λύσεις.

 

γιατί να προτιμήσετε την εταιρία μας;

– Γιατί παράγουμε μια από τις μεγαλύτερες σε καινοτομία συλλογή προωθητικών εκτυπωτικών προϊόντων στην Ευρώπη
– Γιατί διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα ικανή να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη
– Για την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, θέτοντας πάντα τον πελάτη σε πρώτη θέση
– Γιατί κατασκευάζουμε προϊόντα αναγνωρισμένα από Διεθνείς οργανισμούς κατακτώντας διακρίσεις και βραβεία όπως «promotional gift award» & «products of excellence».
Γιατί σεβόμαστε το περιβάλλον και έχουμε οικολογική συνείδηση με διεθνή πιστοποίηση

 

FSC2.png